FLOW Bredesen Elektro er operative i Arendal.

Mandag 2. august startet FLOW Bredesen Elektro opp i Arendal. Fra før er FLOW Group representert med to datterselskap i Arendal, FLOW Bredesen VVS og FLOW Bredesen Klima, og er nå komplett med alle de tre tekniske fagene (elektro, rør og ventilasjon) i Agder-regionen, noe som bidrar til å skape et attraktivt og spennende faglig miljø for både kunder og medarbeidere.

Publisert 1. des. 2021

Dette gir oss en fantastisk mulighet til å vokse sammen med våre to søsterselskap, og kunne tilby markedet i regionen elektro, rør og ventilasjons tjenester.
Geir Langemyr, nyansatt daglig leder i FLOW Bredesen Elektro.
Geir Langemyr hadde sin første arbeidsdag i det nye selskapet mandag 2. august.

Geir kommer fra Agder Energi som nettingeniør, men har tidligere vært ansatt i Caverion/YIT som serviceingeniør over en lengre periode.

Etter en periode som tekniker i nærradio i Arendal bestemte jeg meg for å satse på retningen til og bli elektriker. Begynte på grunnkurs på Blakstad vgs i 1995 og videre på vk påfølgende år.

Jeg startet som lærling i ABB installasjon 1997, og tok fagbrev i 2000.

ABB installasjon, gikk fra å hete ABB til YIT og videre til Caverion som de heter i dag.

På denne reisen har jeg jobbet på mange spennende anlegg og steder, som f.eks. kraftstasjon på Haukeli, næring, industri og privatmarked i Agder til offshore-relatert installasjon på Samsungverftet helt syd i Korea.

Jeg har alltid hatt ønske om å drive noe eget, og ta del i å utvikle en bedrift med alle gleder og utfordringer det byr på, noe som jeg nå har fått muligheten til å realisere i sammen med FLOW Group.
Geir Langemyr

I 2012 bestemte jeg meg for å ta videreutdanning. El-kraft ved Sørlandets Fagskole i Grimstad, en 2-årig heltidsutdannelse. Det var tøft det første skolehalvåret, en omstilling fra å utføre praktiskrelatert arbeid, til å ta inn ny teoretisk lærdom. Skolen var veldig spennende og inspirerende, og hvor nye bekjentskap og relasjoner ble knyttet, noe som jeg i dag har stor glede av.

Etter fagskolen gikk jeg tilbake til Caverion hvor jeg arbeidet ca ett år, før reisen så gikk videre som teknisk saksbehandler på Måleravdelingen i Agder Energi. Her jobbet jeg et år, før jeg begynte som nettingeniør ved Nettservice. Her hadde jeg mye kontakt inn mot både installatørmarkedet og entreprenører/underleverandør for Agder Energi. Entreprenørene utførte arbeid på Agder Energi sitt distribusjonsnettet på oppdrag for sluttbruker, installatør og Agder Energi.

Valget var enkelt da jeg fikk tilbud om stilling i FLOW Bredesen Elektro, her håper og tror jeg at mine ambisjoner og drømmer skal bli realisert.
Kim R. Grønlund
Sammen med Geir starter også Kim R. Grønlund.

Kim hadde sin første arbeidsdag i FLOW Bredesen Elektro mandag 23. august. Han kommer fra Avitell, og har der jobbet som servicemontør med mange spennende og krevende prosjekter.

Kim har hatt sitt nedslagsfelt hovedsakelig i Arendalsområdet, noe som betyr at han har god kjennskap og gode relasjoner til markedet i vår region.

Et av Kim sine målsetninger er å få en sentral rolle i elektromarkedet i Agder regionen.I Avitell AS har Kim hatt ansvar for både små og store prosjekter, samt at han har god erfaring med arbeid med rammeavtaler, samt diverse næringsoppdrag og service i privatmarkedet.

I læreperioden gikk Kim mye på nybygg/bolig, før oppgavene rettet seg mer over på service da fagbrevet var bestått. Videre derfra har Kim hatt styringen på både små og store prosjekter med lang varighet.

Kim valgte å starte på fagbrevet som elektriker i 2013 etter flere år i lager/logistikk yrket. Et valg han ser tilbake på med glede.

Kim er sikker på at i vårt yrke vil han oppleve en meget spennende utvikling i årene som kommer. Fremtiden er meget spennende og det gjelder å følge med på utviklingen i markedet.

Kim er en person med stor arbeidskapasitet, godt humør, er målrettet og uredd for nye oppgaver. Han er opptatt av å tenke helhetlig for at prosjektene han tar del i skal være mest mulig lønnsomme for både kunde og arbeidsgiver.

Vi jobber etter ISO 14001 miljøstyring, og dette hjelper vår bedrift med å redusere belastning på miljøet.
Geir Langemyr
FLOW Bredesen Elektro ønsker å ta miljøansvar

Geir Langemyr sitt ønske er å være det første elektrikerfirma i distriktet som kun kjører helelektriske servicebiler. I dag har vi to helelektriske firmabiler, og det viser seg at dette fungerer utmerket, selv i en hektisk hverdag for en elektriker. Flere helelektriske firmabiler vil øke i samsvar med økt bemanning i firma, sier Geir.

Stolt og fornøyd med å bli en del av FLOW-familien.
Geir Langemyr og Kim R. Grønlund
Kim og Geir på plass i selskapets lokaler.

Når jeg fikk tilbud av FLOW Group om å være med og bygge opp et elektroselskap i Arendal og Agder så var valget enkelt.

Etter en fin periode som nettingeniør i Agder Energi Nett falt det seg naturlig å søke nye spennende utfordringer i et marked jeg kjente at jeg savnet, og som jeg trives godt i og har opplevd mye interessant i tidligere.

Motivasjonen for å søke jobben i FLOW Bredesen Elektro var muligheten for å få være med og etablere og bygge opp en bedrift fra starten av. Få anledningen til å sette litt av mitt preg på bedriften fra starten av.

Samtidig det fokuset FLOW Group har på kundene og medarbeiderne, sammen med systemene for kvalitet, miljø og kompetanse, og det tette kollegiale fellesskapet over hele landet var avgjørende for beslutningen om å takke ja til stillingen som daglig leder.

FLOW Groups visjon og kjerneverdier er helt i tråd med slik jeg personlig har jobbet for å etterleve kundens ønsker, så det å få muligheten til og bli med på denne reisen og ta del i «FLOW-familien» kunne jeg ikke takke nei til, sier en engasjert Geir.

Vi har lagt en god plan for prioriteringer nå i oppstartsfasen
Geir Langemyr

Vi har lagt en god plan for prioriteringer nå i oppstartsfasen, vi skal bygge riktig kultur innad i selskapet, få systemene til å jobbe med oss og ikke mot oss. Vi skal markedsføre selskapet i Agder ved å drive oppsøkende presentasjoner ute hos potensielle samarbeidspartnere.

Og vi skal selvfølgelig spille på lag med FLOW Bredesen VVS og FLOW Bredesen Klima, slik at vi sammen skaper synergier både eksternt og internt.

Vi skal sørge for å bygge en fin gjeng med samarbeidspartnere hvor alle kan dra nytte av, og ha glede av hverandre på et personlig, profesjonelt og økonomisk plan.

Det er stor etterspørsel for våre tjenester i Arendal og Agder for tiden.
Geir Langemyr
FLOW Bredesen Elektro sine kontorlokaler på Nedenes.

Det er en svært spennende tid vi er inne i. Etterspørselen for elektroarbeid ser ut til å holde seg jevnt, men prognosene sier også at vi kan forvente en økning utover i 2022

Sluttbruker er mer bevisst på produktvalg og løsninger, noe som gjør at vi er nødt til å være fokusert og dedikert til de tjenestene vi skal levere. Konkurransen er tøff, men ikke uoverkommelig.

Nøkkelen til FLOWs suksess er en kompetent og motiverende ledelse, dyktige og engasjerte medarbeidere, og en åpen og direkte dialog med kundene. Kvalitet i FLOW innebærer at vi gjør jobben riktig første gang, og at vi i alle deler av prosessen innfrir kundens krav og forventninger.

Kim og Geir

Vi ønsker alle kunder velkommen – om det er store eller små oppdrag

I startfasen er det naturlig å starte i privatmarkedet, og henvende oss mot små og mellomstore byggmestere/entreprenører. Etter hvert som vi blir kjent i markedet og får økt staben med godt kvalifisert personell er det naturlig at vi sikter oss inn på litt større og tyngre aktører i markedet.

Vi ønsker allerede nå å forsterke teamet med en dyktige prosjektleder, serviceelektrikere innen sterkstrøm og svakstrøm, og vanlige elektrikere. De som kunne tenke seg å være med og bygge en attraktiv og spennende organisasjon med kompetanse, kvalitet og gjennomføring som kjerneverdier må gjerne ta kontakt eventuelt sende en åpen søknad, sier både Geir og Kim.

FLOW Bredesen Elektro skal være den foretrukne leverandør, samarbeidspartner og arbeidsgiver innen vårt fag i regionen.
avslutter Geir og Kim, to engasjerte og motiverte FLOW representanter i Arendal.

Publisert
1. des. 2021


Relaterte saker:

Endelig fikk Zivar drømmejobben!

Zivar Mahmoud kom til Norge med en drøm om å bli rørlegger. Han kom ikke inn på videregående skole, men nå har han sikret seg svennebrev og fast rørleggerjobb.
Les mer

T-RØR: Fra vannbåren varme til avansert bioenergi

T-RØR ble etablert i 2012 og en del av FLOW Group i 2019. Siden etableringen har T-RØR vært en spesialist på varmepumper. Den nyeste satsningen er bioenergi som varmekilde. Med et dedikert team på 23 ansatte og en omsetning på omtrent 35 millioner i 2023, har T-RØR etablert seg som en ledende leverandør av VVS-tjenester i regionene Innherred, Namdal, Fosen og Stjørdal.
Les mer

Lærlinger i FLOW Group

I FLOW Group har vi stort fokus på å jobbe med lærlinger. Dette for å styrke bransjen vår. Bransjen er avhengig av at vi har gode lærebedrifter slik at ungdommene som går blant annet rør- eller elektrofag faktisk får læreplass. Behovet for rørleggere, elektrikere, ventilasjonsmontører, kommer ikke til å bli mindre med årene, og dette ansvaret tar vi i FLOW Group på alvor.
Les mer

FLOW Group: Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.
Les mer

Mange fordeler med en serviceavtale for sprinkler, sanitær, varme- og kjølesystemer

Vi arbeider målrettet for å øke vår kapasitet til å utføre ett større volum av serviceavtaler og vi opplever at markedet i økende grad etterspør leverandører som leverer mer komplette tjenester innen vårt fag samt at vår tekniske VVS kompetanse er ettertraktet.
Les mer

- Nå er vi lønnsomme og på offensiven igjen

- I januar 2020 sto vi ved et veiskille og måtte ta noen drastiske, strategiske grep. Vi hadde pådratt oss økonomiske utfordringer, vi hadde utfordringer med gjennomføringen av flere store prosjekter, og vi hadde litt utfordringer med ansettelser i alle ledd i selskapet. Resultatet ble at vi dro ned aktiviteten ved å droppe nye, store prosjekter samtidig som vi økte satsingen på drift og vedlikehold. Det ble en svært vellykket kursendring for oss.
Les mer

Fra logistikkoperatør til voksenlærling til fagarbeider elektro

FLOW Elektro Midt-Norge AS har gleden av å gratulere vår nye elektriker Andreas Fiskvik med fagprøven. Andreas begynte sin yrkes karriere som lagermedarbeider, før han senere bestemte seg for å endre retning. Det er vi i FLOW svært fornøyd med.
Les mer

- Vi skal utgjøre en reell verdi for kunden

Frode Helmersen har svært allsidig yrkeserfaring. Den bruker han nå til å spisse og strukturere satsingen i drift- og vedlikeholdsavdelingen hos FLOW Trøndelag VVS, som har gitt svært gode resultater. – Det handler både om å gi kundene det de har behov for når de har behov for det, samt å legge til rette for at våre ansatte får lov til å jobbe på områder de trives med, sier han.
Les mer

Fra montør og bas, til prosjektleder på heltid!

FLOW Klima Trøndelag satser på utvikling av egne ansatte. Et godt eksempel på dette er Karl Barlaup. Karl begynte i FLOW som bas og har gradvis jobbet seg opp til å nå bli prosjektleder.
Les mer

De profesjonelle kundene krever at vi som leverandører er like profesjonelle som dem selv

- Det er utfordrende for en mellomstor bedrift alene å holde tritt med kravene som markedet stiller, og utfordringene vil fortsette å øke, mener daglig leder Mads Meisingset i FLOW Meisingset VVS.
Les mer

- Vi har gitt kundene en enklere og tryggere hverdag

For å møte kravene kundene har til profesjonalitet, måtte Greif Sæther, daglig leder i rørentreprenøren FLOW Trøndelag VVS AS, endre måten han tenkte og drev bedriften sin på. - For oss ble løsningen å sette kundefokus og profesjonalisering i system sammen med de andre partnerne i FLOW Group, sier han.
Les mer

FLOW Svartisen VVS: Vellykket prosjekt på NAF sitt nye bilverksted i Bodø

Rørleggerbedriften FLOW Svartisen VVS AS sin Bodø-avdeling ferdigstilte i august sitt første store oppdrag på NAF sitt nye bilverksted i Olav V gate i Bodø. - Nå søker vi flere rørleggere, gjerne kvinner, sier daglig leder og rørleggermester Stig Einar Mork.
Les mer

Energitiltak i offentlig regi

FLOW Meisingset VVS bistår Oslobygg KF med omfattende energioppgradering på mer enn 70 skoler i Oslo området. Prosjektet ble tildelt gjennom en anbudskonkurranse tidligere i høst og skal etter planen ferdigstilles ved utløpet av året.
Les mer

God belysning – en viktig faktor for et godt arbeidsmiljø

Velg riktig belysning på arbeidsplassen – det vil gi en umiddelbar effekt på både arbeidsmiljø, økonomi og energibruk.
Les mer

Bygger profesjonelt nettverk for tekniske fag

- Det er stor etterspørsel etter bedrifter som kan ta hånd om byggeprosessen på tvers av fag fra start til slutt. Vi ser at de profesjonelle kundene ønsker å forholde seg til ett kontaktpunkt, sier Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig hos rørentreprenøren FLOW Trøndelag VVS i Trondheim.
Les mer

Fleksibel arbeidsgiver sikret Ninja svennebrevet

Stig Mork hos FLOW Svartisen VVS AS på Halsa i Meløy trengte flere rørleggere, mens Ninja Ringøy Torrissen ønsket seg en variert og praktisk jobb, hvor hun også møtte mennesker. Høsten 2021 kunne hun feire at svennebrevet som rørlegger var i boks.
Les mer

FLOW Meisingset VVS AS satser på sprinklerkompetanse

Med bakgrunn i en beslutning om strategisk satsning på sprinklermarkedet kan FLOW Meisingset VVS i dag kalle seg en veletablert sprinkler entreprenør.
Les mer

Arbeidsuke hos FLOW Meisingset VVS

Denne uken har elever fra 9. trinn på Mølladammen ungdomsskole i Lommedalen hatt tre dagers utplassering i bedrift i forbindelse med arbeidsuka.
Les mer

Rehabilitering av svømmehall og garderobeanlegg

FLOW Meisingset VVS har nylig overlevert rørarbeidene i forbindelse med totalrehabilitering av basseng og garderobeanlegget til Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter på Mortensrud i Oslo.
Les mer

FLOW Meisingset VVS leverte rørarbeider på Nordberg Kirke

FLOW Meisingset VVS har levert varme og sanitærarbeider i forbindelse med totalrehabilitering av Nordberg Kirke i Oslo. FLOW Meisingset VVS har blant annet levert nytt energianlegg bestående 5 energibrønner og varmepumpe med over 40kw ytelse.
Les mer

Rørlegging og snekring - det beste fra to fag

Rørleggermester og daglig leder Stig Einar Mork trenger flere rørleggere for at FLOW Svartisen VVS skal kunne vokse videre i Meløy og Salten. - Vi må tenke nytt, og har begynt å utdanne rørleggerne våre selv.
Les mer

Gjør energitiltak for fremtiden med T-RØR.

Vi har tatt turen til Sør - Inntrøndelag Høgskolelag også kalt SKOFO. Her finnes både fjell og fjord, og lurer du på hva et kulturlandskap er, bare se ut vinduet. Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. De har internatkapasitet til 115 elever, og i snart 120 år har de satt sitt preg på bygda Skogn. Skolen består nå av til sammen 3 bygg.
Les mer

ISO-sertifiseringer ingen skrivebordsøvelse hos FLOW Trøndelag VVS

- Fornøyde kunder og lønnsomme prosjekter krever at vi har levende systemer som vi hele tiden forbedrer, sier daglig leder Greif Sæther i FLOW Trøndelag VVS AS. Nå er bedriften både resertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøsertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.
Les mer

Rens av gulvvarmerør: Nytt, viktig, lønnsomt

– Jeg ble overrasket over hvor mye smuss og avleiringer som hadde hopet seg opp i rørsystemet, forteller Astor Åsjord fra Engavågen i Meløy. FLOW Svartisen VVS tok oppdraget med rens av rørene og installering av energieffektiv varmepumpe.
Les mer

God driv i vårt 10. driftsår - men vi vil videre!

T-Rør AS i Levanger startet med et ønske om å drive egen bedrift, skape sin egen arbeidsplass og etter hvert utvikle og drive større. Nå i vårt 10. driftsår er vi fornøyd med utviklingen - Men vi vil videre!
Les mer

Flying start for ny elektroentreprenør i Trøndelag

Nils Godtfred Bjørnerud og Roger Tørset solgte seg inn som team da FLOW Group søkte etter leder til sin nye elektrosatsning i Trøndelag. - Vi hadde ikke gått i gang med å bygge opp en ny elektroentreprenør uten en solid aktør som FLOW Group i ryggen.
Les mer

Kreativt under koronaen hos FLOW Trøndelag VVS

I annerledesåret 2020 har FLOW Trøndelag VVS AS laget et nytt teknisk serviceprogram for kundene, lansert egen koronavask, miljøsertifisert seg etter ISO 14001 og resertifisert seg etter kvalitetsstandarden ISO 9001. Den tverrfaglige satsningen på elektro og klima i Trøndelag kom også skikkelig på plass i år.
Les mer

Lamarkgården sparte over 60% strøm med varmepumpen

De 20 husstandene i Lamarkgården midt i Ørnes sentrum reduserte strømforbruket med over 60% etter at FLOW Svartisen VVS installerte en ny varmepumpeløsning i bygget. At besparelsen ble så stor overrasket Robert Ueland, styreleder i sameiet.
Les mer

Arne Morten har jobbet 40 år med 3 generasjoner Svensen

9. juni var det 40 år siden Arne Morten Strøm hadde sin første arbeidsdag hos rørleggerbedriften Ragnar Svensen AS i Stavanger. Gjennom 5 tiår i et marked som har endret seg mye, har han opplevd tre generasjonsskifter med farfar, far og nå sønn, Roar Svensen, som leder.
Les mer

- Det vi trengte for å møte markedet fant vi ikke i de tradisjonelle rørleggerkjedene

Daglig leder Daniel Vibstad i rørleggerbedriften Vibstad VVS kom til et punkt da han innså at tradisjonelle kjeder ikke kunne hjelpe med det som skulle til for å møte kravene kundene stiller. - Vi fant det vi lette etter i FLOW Group.
Les mer

Tok grep for å komme til forhandlingsbordet med de profesjonelle kundene

Joakim Arnesen (38), daglig leder i FLOW Meisingset VVS, har vært med på en spennende reise i et marked som har endret seg mye på kort tid. - Vi måtte snu måten vi tenker på for å nå frem til de større profesjonelle kundene. Da kom vi til forhandlingsbordet, forteller han.
Les mer