God driv i vårt 10. driftsår - men vi vil videre!

T-Rør AS i Levanger startet med et ønske om å drive egen bedrift, skape sin egen arbeidsplass og etter hvert utvikle og drive større. Nå i vårt 10. driftsår er vi fornøyd med utviklingen - Men vi vil videre!

Publisert 2. juli 2021

Vi tar dere med på reisen fra start i 2012 og håper du blir med og følger oss.
Siw Beathe Fossen

Det startet i 2012 med tre medarbeidere, Bjørn, Steinar og Bjørnar som fortsatt er eiere og jobber i bedriften. Da var fokuset på å komme seg inn på markedet for serviceoppdrag, eneboliger og varmepumpeanlegg.

På grunn av stadig økende oppdragsmengde ansettes flere og i løpet av 2017 er det 12 ansatte.

Dette gir muligheter for å ta på seg større oppdrag og prosjekter, noe som gir nye utfordring for videre utvikling, og er spennende samt gir mersmak i måten å drive inn mot B2B markedet.

T-Rør er blitt godkjent lærlingebedrift, har både utplasseringselever, lærlinger og voksenlærlinger.

I 2019 dukker muligheten for å bli med i FLOW Group, der profesjonalisering, effektivisering av systemer og kompetanseutvikling av medarbeidere er i fokus.

Vår første kvinnelige kollega Siw blir ansatt som kontormedarbeider for å blant annet bistå i jobben med å implementere nytt kvalitetsledelses system ISO 9001.

Og i 2020 følger vi på med overgang til nytt data system Cordel. Dette gir oss dermed en total pakke med kvalitetssikring for å være foretrukken leverandør til lokale entreprenører.

Vår første kvinnelige kollega Siw ble ansatt i 2019 som kontormedarbeider for å blant annet bistå i jobben med å implementere nytt kvalitetsledelses system ISO 9001.
2020 var et år på godt og vondt
Magnus Ekker

Covid-19 satte verden på pause og ga omsetningssvikt, men vi gjorde mange endringer som skal ta oss fremover i utvikling og vekst, blant annet en sammenslåing med Rørmann AS på slutten av året. Dette ga ordre økning og vi ble en foretrukken leverandør til flere entreprenører og eiendomsforvaltere. Vi har i dag flere rammeavtaler og prosjekter under arbeid.

Verden er i endring, kunder og entreprenører og markedet generelt forventer og krever mer enn før, valgene er flere og mulighetene så mange. Så det handler om å kunne tilby kunder og entreprenører den beste total pakken for dem.

Prioriteringene våre vil også ligge inn mot ettermarkedet og bruk av serviceprogrammet FLOW Signatur, som ble utviklet under Covid 19, av vår kollega Håvard i FLOW Trøndelag VVS og andre i FLOW Group.

I dag har vi serviceleder og prosjektleder som regner anbud og bistår rørleggere ute på oppdrag. Vi har flere rammeavtaler, drift- og vedlikeholdsoppdrag, små og store prosjekter under arbeid. Vi leverer sprinkler-, sanitær-, varme- og kjøleanlegg, rådgivning og alt som våre kunder ønsker innen vårt fagfelt.

Alle kolleger er motiverte og engasjerte for å skape gode kundeopplevelser.
Totalt blir vi 19 ansatte fra høsten, derav 3 damer, det synes vi er stas og har som ønske å øke kapasiteten i administrasjonen.
Bjørn Olav Løvli

Totalt blir vi 19 ansatte fra høsten, derav 3 damer, det synes vi er stas og har som ønske å øke kapasiteten i administrasjonen. Vi har vokst ut av lokalene vi har på Trekanten og er på utkikk etter større lokaler.

Nå ser vi fremover, vi ønsker ytterligere vekst i bedriften og å være en foretrukken leverandør til kunder og lokale entreprenører. Vi driver i dag vår virksomhet i henhold til ISO 9001, målet er sertifisering i løpet av høsten. Vi ser i dag at vårt ISO 9001 kvalitetssystem gir oss muligheten til å være med blant flere aktører og levere opp til de krav som settes i dag av dokumentering og systemer på plass intern i bedriften.

ISO 14001 miljøstyring skal også implementeres, og bilparken har begynt å få elbiler.

God sommer ønskes fra T-RØR AS!
Alle ansatte i T-RØR AS
Kompetanse, kvalitet og gjennomføring kjennetegner T-RØR, i tillegg har vi en god porsjon godt humør:-)

Interessant for din bedrift å bli FLOW Business Partner?

Publisert
2. juli 2021


Relaterte saker:

Gjør energitiltak for fremtiden med T-RØR.

Vi har tatt turen til Sør - Inntrøndelag Høgskolelag også kalt SKOFO. Her finnes både fjell og fjord, og lurer du på hva et kulturlandskap er, bare se ut vinduet. Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. De har internatkapasitet til 115 elever, og i snart 120 år har de satt sitt preg på bygda Skogn. Skolen består nå av til sammen 3 bygg.
Les mer

ISO-sertifiseringer ingen skrivebordsøvelse hos FLOW Trøndelag VVS

- Fornøyde kunder og lønnsomme prosjekter krever at vi har levende systemer som vi hele tiden forbedrer, sier daglig leder Greif Sæther i FLOW Trøndelag VVS AS. Nå er bedriften både resertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøsertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.
Les mer

Rens av gulvvarmerør: Nytt, viktig, lønnsomt

– Jeg ble overrasket over hvor mye smuss og avleiringer som hadde hopet seg opp i rørsystemet, forteller Astor Åsjord fra Engavågen i Meløy. FLOW Svartisen VVS tok oppdraget med rens av rørene og installering av energieffektiv varmepumpe.
Les mer

FLOW Bredesen Elektro er operative i Arendal.

Mandag 2. august startet FLOW Bredesen Elektro opp i Arendal. Fra før er FLOW Group representert med to datterselskap i Arendal, FLOW Bredesen VVS og FLOW Bredesen Klima, og er nå komplett med alle de tre tekniske fagene (elektro, rør og ventilasjon) i Agder-regionen, noe som bidrar til å skape et attraktivt og spennende faglig miljø for både kunder og medarbeidere.
Les mer

FLOW Svartisen VVS: Vellykket prosjekt på NAF sitt nye bilverksted i Bodø

Rørleggerbedriften FLOW Svartisen VVS AS sin Bodø-avdeling ferdigstilte i august sitt første store oppdrag på NAF sitt nye bilverksted i Olav V gate i Bodø. - Nå søker vi flere rørleggere, gjerne kvinner, sier daglig leder og rørleggermester Stig Einar Mork.
Les mer

Bygger profesjonelt nettverk for tekniske fag

- Det er stor etterspørsel etter bedrifter som kan ta hånd om byggeprosessen på tvers av fag fra start til slutt. Vi ser at de profesjonelle kundene ønsker å forholde seg til ett kontaktpunkt, sier Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig hos rørentreprenøren FLOW Trøndelag VVS i Trondheim.
Les mer

- Vi har gitt kundene en enklere og tryggere hverdag

For å møte kravene kundene har til profesjonalitet, måtte Greif Sæther, daglig leder i rørentreprenøren FLOW Trøndelag VVS AS, endre måten han tenkte og drev bedriften sin på. - For oss ble løsningen å sette kundefokus og profesjonalisering i system sammen med de andre partnerne i FLOW Group, sier han.
Les mer

Flying start for ny elektroentreprenør i Trøndelag

Nils Godtfred Bjørnerud og Roger Tørset solgte seg inn som team da FLOW Group søkte etter leder til sin nye elektrosatsning i Trøndelag. - Vi hadde ikke gått i gang med å bygge opp en ny elektroentreprenør uten en solid aktør som FLOW Group i ryggen.
Les mer

Kreativt under koronaen hos FLOW Trøndelag VVS

I annerledesåret 2020 har FLOW Trøndelag VVS AS laget et nytt teknisk serviceprogram for kundene, lansert egen koronavask, miljøsertifisert seg etter ISO 14001 og resertifisert seg etter kvalitetsstandarden ISO 9001. Den tverrfaglige satsningen på elektro og klima i Trøndelag kom også skikkelig på plass i år.
Les mer

Lamarkgården sparte over 60% strøm med varmepumpen

De 20 husstandene i Lamarkgården midt i Ørnes sentrum reduserte strømforbruket med over 60% etter at FLOW Svartisen VVS installerte en ny varmepumpeløsning i bygget. At besparelsen ble så stor overrasket Robert Ueland, styreleder i sameiet.
Les mer

Arne Morten har jobbet 40 år med 3 generasjoner Svensen

9. juni var det 40 år siden Arne Morten Strøm hadde sin første arbeidsdag hos rørleggerbedriften Ragnar Svensen AS i Stavanger. Gjennom 5 tiår i et marked som har endret seg mye, har han opplevd tre generasjonsskifter med farfar, far og nå sønn, Roar Svensen, som leder.
Les mer

- Det vi trengte for å møte markedet fant vi ikke i de tradisjonelle rørleggerkjedene

Daglig leder Daniel Vibstad i rørleggerbedriften Vibstad VVS kom til et punkt da han innså at tradisjonelle kjeder ikke kunne hjelpe med det som skulle til for å møte kravene kundene stiller. - Vi fant det vi lette etter i FLOW Group.
Les mer

Tok grep for å komme til forhandlingsbordet med de profesjonelle kundene

Joakim Arnesen (38), daglig leder i FLOW Meisingset VVS, har vært med på en spennende reise i et marked som har endret seg mye på kort tid. - Vi måtte snu måten vi tenker på for å nå frem til de større profesjonelle kundene. Da kom vi til forhandlingsbordet, forteller han.
Les mer

De profesjonelle kundene krever at vi som leverandører er like profesjonelle som dem selv

- Det er utfordrende for en mellomstor bedrift alene å holde tritt med kravene som markedet stiller, og utfordringene vil fortsette å øke, mener daglig leder Mads Meisingset (51) i FLOW Group.
Les mer